Om oss och våra klätterkurser i Stockholm

Hos oss har hundratals utövare bokat grundkurser och fortsättningskurser i klippklättring sedan starten 2004.

OM VERKSAMHETEN

På klatterkurser.se bokar du klätterkurser i Stockholm med omnejd som genomförs i linje med Svenska klätterförbundets riktlinjer.

Våra instruktörer har lång erfarenhet av att leda kurser tryggt och säkert. För oss innebär en lyckad kurs en kurs där deltagarna efteråt på egen hand känner sig trygga att utöva de moment och tekniker de lärt sig.

Våra kurser hålls i Häggsta utanför Stockholm. Det är en utmärkt plats att både lära sig klättra och också att lära sig leda på. För dig som inte har klättrat så mycket är det också passande att i samband med kursen få lära känna en klätterklippa i Stockholm som du själv kan ta dig till och klättra på egen hand.

För att komma i kontakt med oss – klicka här.

MÖT INSTRUKTÖREN

Vår huvudinstruktör heter Nicolas Gafgo, en erfaren klättrare både i berg på hemmaplan och i Himalaya. Nicolas har klättrat i 28 år och varit verksam som instruktör i 27 år.

Förutom stor erfarenhet av klättring i alperna har Nicolas bestigit två av bergen i 7 Summits – McKinley och Aconcagua och varit på två expeditioner i Himalaya.

Nicolas var med och startade utbildningen och auktoriseringen av klätterinstruktörer i Sverige och i början på 90-talet ansvarade han Stockholms klätterklubbs kurser.

Nicolas Gafgo